Echipa de medici
Clinica dr. BÂLDEA

Gândim de 10 ori și facem o dată! Fiecare medic este specializat într-un domeniu restrâns din medicina dentară în cadrul conceptului de interdisciplinaritate. Echipa de medici colaborează în această formulă, pe baza unor protocoale clare de tratament, din anul 2004, fiind printre puținele din România care abordează cu adevărat acest concept. Scopul colaborării este atingerea nivelului maxim de performanță medicală.

Prof. Asoc. Dr. Bogdan Bâldea

Doctor în științe medicale

Medic specialist Chirurgie Orala, Protetică Dentară

Prof. Asoc. Dr. Bogdan Bâldea a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF ,,Victor Babeş” din Timişoara. De atunci îşi desfăşoară activitatea profesională atât în domeniul învăţământului clinic, fiind asistent universitar la Disciplina de Protetică Dentară în cadrul U.M.F.Timişoara (până în 2013), cât şi în clinica privată având ca domeniu de activitate Protetica Dentară şi Restaurări Protetice pe Implanturi.

Este medic specialist în chirurgie dento-alveolară, medic specialist în Protetică Dentară și doctor în științe medicale (Summa cum Laude).

A fost şi este membru în proiecte de cercetare fundamentală interdisciplinară și are un brevet de invenţie în domeniul compozitelor dentare armate cu fibre de sticlă.

Dr. Bogdan Bâldea este coautor la 3 cărţi de specialitate, are 16 articole publicate, dintre care 8 în sistemul ISI (în reviste străine) și peste 100 de conferinţe naţionale și internaționale pe domeniul biomaterialelor utilizate în medicina dentară, protetica dentară şi în restaurări protetice pe implanturi.

În anul 2017 a fost numit profesor asociat al Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”, din Republica Moldova.


Motto: ,,Un țel fără un plan este doar o dorință.” (Antoine de Saint Exupery)

Dr. Dragoș Popescu

Practică limitată la endodonție

Dr. Dragoș Popescu a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF ,,Victor Babeş” din Timişoara.

Încă din anul 2004 a profesat în mediul privat alături de colegii săi, dr. Bogdan Bâldea şi dr. Simona Bâldea, iar împreună au pus bazele echipei de astăzi şi au implementat conceptul de interdisciplinaritate.

Domeniul principal de practică al dr. Popescu este endodonția la microscop. Lucrul sub magnificație este absolut esențial, mai ales în această ramură a stomatologiei, pentru a evita tratamentele efectuate necorespunzător sau incomplet.

Motto: ,,Scopul vieţii nu este acela de a fi fericit. Este acela de a fi folositor, de a fi un om de onoare, a fi înţelegător şi de a schimba ceva în lume datorită faptului că ai trăit - şi ai trăit bine.” (Ralph Waldo Emerson)

Dr. Simona Bâldea

Medic specialist chirurgie orală

Dr. Bâldea Simona a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Timişoara. După efectuarea stagiului de pregătire în rezidenţiat în cadrul Clinicii de Chirurgie Cranio-Maxilo-Facială Timişoara a devenit medic specialist Chirurgie Oro-dentară.

Încă din anul 2004 a profesat în mediul privat alături de colegii săi, dr. Bogdan Bâldea şi dr. Dragoş Popescu, iar împreună au pus bazele echipei de astăzi şi au implementat conceptul de interdisciplinaritate.

Dr. Simona Baldea are ca domenii de interes şi stomatologia pediatrică, fiind preocupată de sănătatea orală a micuţilor pacienţi precum şi de noile terapii anti-aging (injectări cu acid hialuronic, botox, mezoterapie).

Motto: ,,Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău!"

DR. SILVANA CÂNJĂU

Doctor în științe medicale

Medic specialist protetică dentară

Dr. Silvana Cânjău este absolventă a Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul UMF ,,Victor Babeş” Timişoara (UMFT), medic specialist protetică dentară, doctorand și asistent universitar la disciplina de Reabilitare Orală și Urgențe în Medicina Dentară - UMFT.

Practica privată este focusată pe reabilitări complexe estetice și funcționale pe dinți naturali și implanturi, abordând atât metode protetice tradiționale cât și tehnici inovatoare, axându-se în mod particular pe proceduri protetice minim invazive (de ex. fațete, incrustații, coroane parțiale, restaurări protetice integral-ceramice).

Motto: ,,Atunci când iubești ceea ce faci, nu vei mai “lucra" nicio zi în viața ta.”

Dr. Alina Grozăvescu

Medic specialist endodonție

Dr. Alina Grozăvescu este absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF "Victor Babeș" Timișoara și medic specialist endodonție.

Atenția pentru detalii, determinarea de a duce un lucru la bun sfârșit și satisfacția de a vedea rezultatele muncii în echipă materializate într-un zâmbet larg, au făcut firească alegerea acestui domeniu de specialitate.

Motto: "Toate visele tale se pot îndeplini dacă ai curajul să le urmezi!" (Walt Disney)

Dr. Yana Ivanova

Medic specialist chirurgie orală, Practică limitată la parodontologie

Dr. Yana Ivanova a absolvit facultatea de Medicină Dentară UMF Victor Babeș din Timișoara.

Doamna doctor s-a specializat în Chirurgie Dento-Alveolară, iar din 2013 își desfășoară activitatea în Chirurgie Orală și Stomatologie Generală, în mediul privat.

Motto: "Stomatologia este pasiunea noastră. Oamenii sunt principala noastră preocupare."

Dr. Elia Diana Boangăr

Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr. Elia Diana Boangăr a absolvit U.M.F. “I. Hațieganu” Cluj-Napoca, iar pregătirea de specialitate a finalizat-o în Cluj-Napoca și Bordeaux, Franța. De atunci, practică în exclusivitate ortodonție în Cluj-Napoca și Zalău.

Susține conferințe despre abordarea interdisciplinară a adultului, subliniind importanța planificării ortodonției, parodontologiei și proteticii în schema de tratament.

Este membru activ al Federației Mondiale a Ortodonților, Asociației Americane a Ortodonților și a Societății Europene de Ortodonție.

DR. IONUȚ BRÂNZAN

Practică limitată la protetică și implantologie

Dr. Ionuț Brânzan a absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul U.M.F. “I. Hațieganu” Cluj-Napoca.

Acesta își desfășoară activitatea profesională în clinica personală, în Zalău. Practica sa privată se concentrează pe domeniul esteticii dentare, proteticii dentare și restaurărilor protetice pe implanturi.

Este lider de opinie 3M ESPE și susține conferințe în țară și în străinătate pe tema esteticii dentare.

Dr. Brânzan a publicat articole în reviste clinice din România, Italia, Germania, Canada și Polonia. Face parte din colectivul de autori ai cărtii cu titlul ,,Ïncursiune în Estetica Dentara”, publicată sub egida Societății Stomatologice de Estetică din România în 2013 și al Comprehensive Esthetic Dentistry publicat de QUINTESSENCE PUBLISHING in 2015.

DR. ADRIAN DINULESCU

Odontoterapie si endodonție

Dr. Adrian Dinulescu este absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF "Victor Babeș” Timișoara. Este pasionat de endodonție și restaurări integral-ceramice.

Motto: Orice lucru trebuie făcut bine și trebuie făcut bine de prima dată.

Dr. Sebastian Fechete

Dr. Sebastian Fechete a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara. Din practica lui de zi cu zi fac parte restaurările directe și cele indirecte.

Motto: "Succesul depinde de pregătirile făcute dinainte şi, fără astfel de pregătiri, există cu siguranţă un eşec."(Confucius)

DR. CHRISTIAN SAMOILĂ

Medic specialist ortodonție

DR. CAMIL IANEȘ

Medic specialist endodonție