CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI?

Am parodontoză, care a debutat înainte de vârsta de 30 de ani. Acum am 42, am trecut prin mâna multor medici și rezultatul este că.... am rămas cu 14 dinți în gură. În final, mi-a fost recomandată clinica dvs. de către un stomatolog care a identificat gravitatea situației. Recunosc, este un efort atât fizic (pentru că locuiesc în Sibiu), dar și financiar. Însă, cine a trecut printr-o experiență ca a mea pune preț pe un zâmbet impecabil. Ce pot să spun este că aceasta este o clinică așa cum nici nu am visat să existe în România și, credeți-mă, am fost în multe cabinete stomatologice. De la curățenia exemplară, organizare, până la modul profesionist cum este tratat fiecare pacient. Echipa medicală de aici a găsit o soluție problemelor mele dentare - alta decât proteza mobilă. Felicitări și mulțumiri din suflet!!!

Borca Claudia
În 2006 am ajuns prima dată în cabinetul domnului doctor Bâldea la recomandarea unei colege de serviciu. Pe vremea aceea, zâmbetul meu era total distrus de dentiștii care “au tratat” de nenumărate ori dinții din față; mai aveam și alte probleme, mai puțin vizibile, dar suficient de grave. Echipa de medici mi-a refăcut dantura, mi-a redat zâmbetul frumos și, prin acesta și încrederea în mine. De atunci, în viața mea s-au schimbat foarte multe dar, NU și stomatologul. Deşi nu mai locuiesc în România, m-am întors de fiecare dată pentru controale, tratamente noi sau orice probleme, pentru că doar aici simt că sunt tratată corect și cu atenție la detaliile problemei mele. Am încredere totală în toată echipa de doctori deoarece sunt efectiv pasionați de ceea ce fac, muncesc până noaptea târziu când este cazul, folosesc tehnologie ultra modernă și oferă multă atenție și respect pacientului. Mi s-a explicat de fiecare dată, pe înțelesul meu, în ce constă tratamentul care urmează să îmi fie aplicat, care sunt alternativele și de ce a fost aleasă varianta respectivă din toate cele existente. Sunt foarte mulțumită de serviciile prestate, de rezultatele obținute și foarte fericită cu zâmbetul meu actual care se datorează echipei de medici de la dr. Bâldea Dental Clinic.

Andreea Tau
Dr. Bâldea Dental Clinic este una dintre cele mai profesioniste clinici pe care le-am vazut și nu mă limitez doar la domeniul stomatologic. Încă de la intrare, te întâmpină o atmosferă liniștitoare și relaxantă, care nu te face să te simți stresat în niciun fel, iar curățenia din jur e deplină. Problemele cu care vii sunt evaluate și discutate împreună cu stomatologul și abia apoi se începe lucrul, care se face în cea mai mare curățenie și disciplină, cu echipamente performante, dar în același timp cu empatie și respect maxim pentru client. Aici nu o să auzi niciodată "nu se poate" sau "încercăm", așa cum am auzit de nenumărate ori până să vin aici, ci doar "se rezolvă" și în cazul meu chiar s-au rezolvat și sunt extrem de mulțumit.
Felicitări pentru ceea ce sunteți și mă bucur foarte tare că existați!

Stepan Ovidiu
Am avut plăcerea de a face o lucrare în această clinică și sunt foarte mulțumit. Este un loc primitor, cald, cu medici și asistente jos pălăria, care sunt atenți și amabili cu pacienții, cu o calitate a serviciilor ireproșabilă.
Tot respectul și toată admirația din partea mea!


Alexandru Iuga
Sincere mulțumiri pentru tratamente! Respectele mele pentru tot personalul clinicii, de la recepție, la asistente și medici! Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu medicii clinicii, în special dr. Bogdan Bâldea și dr. Dragoș Popescu. Condițiile și tratamentul au fost foarte bune și recomand cu căldură oricui are nevoie de tratamente stomatologice profesioniste.


Șuclea Viorel
Am devenit de curând pacienta clinicii DR. BÂLDEA DENTAL CLINIC. În tot acest timp, mi s-au efectuat diferite tratamente stomatologice, iar în prezent urmez și un tratament ortodontic. Așa am avut ocazia să cunosc o parte din echipa DR.BÂLDEA DENTAL CLINIC, care a dat dovadă de profesionalism la cel mai înalt nivel, din toate punctele de vedere. WE FREE YOUR SMILE este cel mai potrivit motto pentru această clinică.

Pavel Ana
Mi-a plăcut la nebunie aici, e foarte curat, e foarte nou totul și de ultimă generație, iar experiența overall e wow! Mai ales că în sala de așteptare poți să citești cărți deosebite, cum ar fi "Supă de pui pentru suflet"! Felicitări!

Aurel Rusu
Pentru dințișori frumoși, fără durere, într-un ambient plăcut!

Pavel Mădălina-Mihaela
Nu mulţi oameni pot spune că abia aşteaptă să meargă la dentist. Însă, chiar după prima vizită, anxietatea dispare.
Poate că atmosfera prietenoasă şi, totodată, profesionistă a tuturor colegilor din echipă te ajută să treci uşor peste fobia de dentist.
Felicitări doctorului Bâldea şi echipei sale pentru răbdarea şi profesionalismul de care au dat dovadă, de fiecare dată când am trecut pragul clinicii.


Radu Andrei
O echipă de profesioniști și oameni foarte prietenoși!

Leila Al Barri
De la mine doar cuvinte de laudă și recomandări! Sunt foarte mulțumit! Mai mult, din partea familiei mele la fel, pentru că toți venim la voi la clinică și am fost și suntem foarte mulțumiți!

Radu Tudor
Pentru mine, echipa din cadrul clinicii este una de mare clasă, profesioniști, fiecare cu specializarea sa, oameni dispuși să învețe și să se perfecționeze continuu, care oferă servicii de maximă siguranță și inovație.

Lucaci Raluca
Ambianţă plăcută, personal hiper-calificat şi amabil, recomand tuturor doritorilor de super smiles.

Raluca P.
Întotdeauna mi-a fost teamă de medicul dentist, dar încă după primele vizite în cadrul clinicii teama a început să dispară. Acest lucru se datorează ambianței plăcute și profesionalismului de care a dat dovadă întreaga echipă.


Roxana Pădureanu
Aș vrea să vă spun că sunt foarte mulțumit de experiența avută împreună și serviciile dumneavoastră sunt la superlativ. Pe doctorul Bâldea îl cunosc de foarte mult timp și pot spune că este unul dacă nu chiar cel mai profesionist (dacă îmi permiteți pleonasmul) stomatolog cu care eu am avut contact. În altă ordine de idei vă mai pot mărturisi că în acest moment sunteți profesioniști la un nivel la care alții doar aspiră și vă urez din suflet să fie din ce în ce mai bine!

Frenț Valentin
Clinica Dr. Bâldea - o clinică la cele mai înalte standarde europene, unde și cel mai fricos pacient va merge cu plăcere și încredere! Încă de la recepție teama și preconcepțiile legate de stomatolog dispar. Am avut plăcerea ca în această clinică să descopăr oameni minunați, profesioniști desăvârșiți, începând cu personalul de la recepție (Elena și Alina) și continuând cu asistentele, medicii și tehnicienii dentari. Cu această ocazie, doresc să le mulțumesc încă o dată celor care s-au ocupat de cazul meu, puțin mai complex: dlui. dr. Giacomo Armani (cel mai bun medic stomatolog), asist. Iov Marinela, doamnei dr. Roxana Rugină (care a făcut și face în continuare minuni cu dinții mei), doamnei dr. Simona Bâldea (o adevarată doamnă și un chirurg de excepție), asist. Liliana Drăghici și Larisei Oneț,tehnician dentar. Recomand tuturor această clinică! E imposibil să nu pleci cu zâmbetul pe buze de acolo!

Cobzariu Alina
După mai multe încercări nereuşite de a-mi rezolva problemele stomatologice, îndrumat de un prieten, am apelat la clinica Dr. Bâldea.
Aici am găsit o clinică stomatologică modernă, cu servicii de calitate şi medici cu experienţă. Doctorii de aici au avut răbdare în a-mi explica fiecare etapă, au ştiut să pună un diagnostic corect şi să ofere soluţii optime de tratament.
Am apreciat buna comunicare şi grija pe care o au faţă de fiecare pacient, curăţenia impecabilă din cabinete, organizarea, precum şi metodele moderne de tratament fără durere.

Cristi Gheorghe
Prima oară când am ajuns la Dr. Bâldea Dental Clinic, am rămas foarte impresionantă de numeroasele cabinete stomatologice, de aparatură și modernitatea acesteia. Mă tot uitam în stânga-dreapta și eram wow! Pe parcursul intervențiilor, medicii au fost foarte receptivi și atenți la nevoile mele, mergeam cu încredere și liniștită și plecam la fel. De asemenea, am apreciat mult profesionalismul și flexibilitatea doctorilor. Sunt mulțumită de tot, per ansamblu, iar pentru mine experiența la această clinică a fost ca și atunci când am trecut de la periuța manuală la cea electrică!

Ivanovici Mădălina
Am ajuns la cabinetul Dr. Bâldea în anul 2005, nu fără strângere de inimă. Pe atunci echipa era la început si era formată din doctori tineri, plini de entuziasm, dorință de afirmare și de lucru cu ultimele noutăți în domeniul stomatologic, care mi-au schimbat percepția asupra întâlnirilor cu doctorul stomatolog. Am avut destule intervenții de-a lungul timpului, unele dintre ele complicate și de lungă durată, dar constat cu plăcere și surprindere înca persistența entuziasmului și lucrul cu noutățile în domeniu. Dorința de afirmare s-a menținut și, de-a lungul timpului, s-a materializat în acestă nouă și frumoasă clinică. Recomand cu caldură această clinică ce te face să te simți că vizitezi un grup de prieteni și nu doctorul stomatolog.

Nicolaie Ciurlă
Experiența mea în cadrul clinicii dr. Bâldea, a fost una foarte plăcută, chiar impresionantă!
Dotările, profesionalismul și înțelegerea de care au dat dovadă, nu doar medicii, ci întregul personal din cadrul clinicii au fost la cele mai înalte standarde posibile. De peste douăzeci de ani locuiesc în Germania, dar experiența avută în această clinică, nu am întâlnit-o niciunde în Germania! Multumesc din tot sufletul întregii echipe! Cu mult drag voi reveni!

Corina Barbu
Când pășești pentru prima dată în clinica dr. Bâldea e ca și cum ești transportat într-o altă lume, în care totul este modern, curat și creat pentru a îndeplini cerințele oricărei persoane.
Până să-i fi cunoscut pe Simona, Lili și Dragoș, nu aș fi crezut vreodată că o să merg cu mare plăcere la dentist. Sunt pacienta lor de mai bine de șapte ani și de fiecare dată când le fac câte o vizită, chiar dacă e doar pentru o igienizare, e ca și cum aș revedea vechi prieteni. Echipa clinicii m-a încurajat și mi-a dat speranța că voi avea un zâmbet minunat la sfârșitul tratamentului. Sunt încântată și acum de gentilețea și înțelegerea cu care fiecare pacient este primit. M-am simțit relaxată și în siguranță chiar și atunci când intervenția a fost complicată, pentru că am știut că voi avea parte de un tratament excepțional și nedureros.
Nu voi ezita nicicând să îi recomand pentru profesionalismul lor și grija oferită pacienților. Echipa clinicii va avea mereu admirația mea pentru talentul și măiestria de care dau dovadă. Le voi fi recunoscătoare pentru că mi-au redat zâmbetul și pentru mi-au arătat ce înseamnă să ai dinți sănătoși.

Emanuela Ianc
Frică de dentist? Nu se mai bifează din 2008, anul în care am cunoscut echipa dr. Bâldea. Prima intervenție a fost destul de complicată, dar întreaga experiență a fost complet nedureroasă. Bogdan m-a întrebat frecvent cum mă simt și m-a asigurat că totul e ok.
Profesionalism desăvârșit, înțelegătoare, abordabilă? Se bifează pentru întreaga echipă! Bogdan îți explică în detaliu planul de tratament, discută opțiunile și îți răspunde cu răbdare la zecile de întrebări care te frământă. Odată poftit pe "scaun" vei simți o atmosferă relaxantă care te învăluie, orice grijă dispare pentru că Bogdan aspiră de fiecare dată, pentru fiecare pacient, spre perfecțiune, e omul lucrului bine făcut. În mâinile lui, echipamentele high-tech, microscopul, etc. sunt folosite cu superbă agilitate și pricepere. Cu același profesionalism desăvârșit te va întâmpina Dragoș, plus o doză de gentilețe și seriozitate. Iar Lili se asigură că te simți confortabil și este atentă la fiecare detaliu al intervenției.
Zâmbet pe buze? Bifat! Zâmbetul cald și prietenos al Monei te va întâmpina de fiecare dată, iar tu însuți vei pleca acasă cu zâmbetul pe buze.
Se recomandă la toți cei care au nevoie de un medic dentist? Bineînțeles – la sora și mama mea, prieteni din țară și străinătate au folosit cu încredere serviciile clinicii dr. Bâldea.

Ramona Ianc
Experienţa mea cu Bogdan şi echipa sa de medici a fost fantastică – am numai laude pentru ei şi îi recomand la oricine e nevoie.
La prima mea vizită am fost emoționată și sceptică, deoarece experiența mea cu dentiștii din Marea Britanie (din cele mai vechi amintiri ale mele), nu a fost una prea bună. Am decis să îl vizitez pe Bogdan la recomandarea unei prietene și încă din primele minute mi-am dat seama că această recomandare a fost bună. Bogdan a fost foarte primitor, prietenos și l-am simțit foarte pasionat de profesia lui. A avut răbdare să îmi prezinte echipamentele, să îmi explice condițiile de igienă, procedurile și să îmi răspundă la toate întrebările.
Am fost la Bogdan pentru două extracții și inserare de implanturi, iar la ceilalți colegi mi-am tratat cariile și mi s-au pus două incrustații integral-ceramice. Am simțit că toți au lucrat la cele mai înalte standarde și am fost foarte mulțumită de rezultatele finale. Nu am simțit niciodată durere sau disconfort, serviciile au fost profesioniste, materialele folosite de o calitate foarte bună, iar dinții mei arată fantastic. În plus, costurile pnetru munca depusă, pentru transport și cazare au fost în total mult mai mici decât dacă mi-aș fi făcut aceste tratamente în Londra.
După trei ani, am mers la un control al un dentist în Londra și mi s-a spus că dinții mei sunt într-o stare foarte bună și că cei care au lucrat la ei au făcut o treabă excelentă. O să vă fiu mereu recunoscătoare!

Helen Andrews
FĂ PRIMUL PAS
CĂTRE UN ZÂMBET MAI SĂNĂTOS!