Despre noi

Misiune

Clinica stomatologică Dr. Bâldea Dental Clinic oferă servicii de sănătate dentară începând din 2004, care includ servicii preventive, cosmetice, restaurative și de reconstrucție. Ne mândrim cu filosofia activității centrate pe pacient, care include confort, încredere și educație și care ne ghidează activitatea de zi cu zi. Facem tot posibilul ca vizita la cabinetul dentar să fie o experiență plăcută și pozitivă, oferind servicii integrate cu ajutorul unei echipe interdisciplinare, care se consultă și colaborează la fiecare caz. Clinica noastră stomatologică este dedicată furnizării serviciilor de îngrijire dentară de înaltă calitate într-un cadru modern și cu tehnologie de ultimă oră, axându-ne pe ergonomie și manopere minim invazive. Folosim cele mai avansate materiale și tehnici din domeniul dentar, tehnologie de ultimă oră, într-un spațiu modern și diferit față de ceea ce ați experimentat până acum.


Viziune

Pentru ca experiența dumneavoastră să fie mereu una pozitivă, avem o echipă de profesioniști competenți să ofere servicii la cel mai înalt nivel. Vizita în clinica noastră stomatologică elimină fobia și stereotipurile legate de dentist.

De vizita la dentist depinde întreaga stare de sănătate, iar dacă o primă experiență debutează negativ, aceasta poate lăsa urme în subconștient pentru tot restul vieții și vă poate compromite tratamentele ulterioare. De aceea, îngrijim cu delicatețe și dedicare fiecare pacient și tratăm fiecare caz într-un mod individualizat.

Punem accent pe informarea corectă a pacientului, deoarece un pacient bine informat înțelege procedurile și poate urmări evoluția tratamentului, astfel oferind transparență totală în fiecare moment al acestuia. O stare de sănătate excelentă, care va avea efecte pozitive asupra tuturor aspectelor vieții.


Faceți cunoștință cu echipa Dr. Bâldea

“Gândim de 10 ori și facem o dată!” Fiecare medic stomatolog este specializat într-un domeniu restrâns din medicina dentară în cadrul conceptului de interdisciplinaritate. Echipa de medici colaborează în această formulă, pe baza unor protocoale clare de tratament, din anul 2004, fiind printre puținele din România care abordează cu adevărat acest concept. Scopul colaborării este atingerea nivelului maxim de performanță medicală.Dorești sa ne cunoaștem?
Dr. Bogdan Bâldea Personal medical

Dr. Bogdan Bâldea

Doctor în științe medicale Medic specialist Chirurgie Orala, Protetică Dentară

Dr. Simona Bâldea Personal medical

Dr. Simona Bâldea

Chirurgie orală, parodontologie și pedodonție

Dr. Alina Grozăvescu Personal medical

Dr. Alina Grozăvescu

Medic specialist endodonție

Dr. Sebastian Fechete Personal medical

Dr. Sebastian Fechete

Odontoterapie și protetică dentară

Dr. Christian Samoilă Personal medical

Dr. Christian Samoilă

Medic specialist ortodonție

Dr. Alexandru Giurca Personal medical

Dr. Alexandru Giurca

Odontoterapie și protetică dentară

Dr. Arina Fechete-Man Personal medical

Dr. Arina Fechete-Man

Endodontie si odontoterapie

Dr. Marian Varvescu Personal medical

Dr. Marian Varvescu

Chirurgie orala si parodontologie

Dr. Rahela Oprean Personal medical

Dr. Rahela Oprean

Odontoterapie si protetica dentara

DESFĂȘURARE TRATAMENT

“Gândim de 10 ori și facem o dată!”
În funcție de diagnostic, fiecare pacient va primi un plan personalizat după care, de cele mai multe ori, va urma un tratament interdisciplinar. Nu ne apucăm de lucru și sperăm să fie bine. Planificăm în detaliu și știm că o să avem rezultatul optim!

Construieste-ți singur zâmbetul
În cazul pacienților care necesită tratamente estetice prin coroane dentare sau fațete, protocolul de lucru permite previzualizarea situației finale. înainte de începerea oricărui tratament, pacientul are posibilitatea să vizualizeze rezultatul final și să-l aprobe sau nu. Fără a interveni asupra dinților, folosind metode precise, putem previzualiza zâmbetul tău și putem stabili împreună până și cele mai mici detalii, pentru o armonie finală perfectă.

Reconstrucții osoase

Deficitul de țesut osos se augmentează astfel încât implanturile dentare să fie inserate în poziția corectă necesară realizării unui dinte funcțional și estetic în etapa finală.

Implanturi dentare
Inserarea implanturilor dentare se realizează în urma stabilirii unui plan protetic corect (wax-up) utilizând ghiduri chirurgicale de inserare pentru o poziționare optimă a implanturilor în raport cu restaurările protetice ce urmează a fi realizate la finalul tratamentului.

CONCEPT - FILOSOFIE

Un pacient, mai mulți medici
Expertiza fiecărui specialist este pusă la dispoziția pacientului pentru obținerea celui mai bun rezultat.
Minim invazivitate
Tratăm fiecare pacient ca și cum ar fi un membru al familiei noastre.
Precizie
Tratamentele se desfășoară sub magnificație & la microscopul operator.
Estetică și funcționalitate
Estetica fără funcție nu oferă stabilitate pe termen lung.
Planificare
Expertiza fiecărui specialist este pusă la dispoziția pacientului pentru obținerea celui mai bun rezultat.
Foto / Video
Estetica și precizia tratamentelor efectuate este documentată foto/video.
FĂ PRIMUL PAS CĂTRE UN ZÂMBET MAI SĂNĂTOS!
Toate drepturile rezervate ©2016 - 2024 | Dr. Bâldea Dental Clinic | Termeni și condiții de utilizare | Politică de confidențialitate - Powered by WEB22