Desfășurare tratament

“Gândim de 10 ori și facem o dată!”

În funcție de diagnostic, fiecare pacient va primi un plan personalizat după care, de cele mai multe ori, va urma un tratament interdisciplinar. Nu ne apucăm de lucru și sperăm să fie bine. Planificăm în detaliu și știm că o să avem rezultatul optim!

Construieste-ți singur zâmbetul

În cazul pacienților care necesită tratamente estetice prin coroane sau fațete, protocolul de lucru permite previzualizarea situației finale. Înainte de începerea oricărui tratament, pacientul are posibilitatea să vizualizeze rezultatul final și să-l aprobe sau nu. Fără a interveni asupra dinților, folosind metode precise, putem previzualiza zâmbetul tău și putem stabili împreună până și cele mai mici detalii, pentru o armonie finală perfectă.

Reconstrucții osoase

Deficitul de țesut osos se augmentează astfel încât implanturile dentare să fie inserate în poziția corectă necesară realizării unui dinte funcțional și estetic în etapa finală.

Implanturi dentare

Inserarea implanturilor dentare se realizează în urma stabilirii unui plan protetic corect (wax-up) utilizând ghiduri chirurgicale de inserare pentru o poziționare optimă a implanturilor în raport cu restaurările protetice ce urmează a fi realizate la finalul tratamentului.

FĂ PRIMUL PAS CĂTRE UN ZÂMBET MAI SĂNĂTOS!
Toate drepturile rezervate ©2016 - 2024 | Dr. Bâldea Dental Clinic | Termeni și condiții de utilizare | Politică de confidențialitate - Powered by WEB22