Prevenție

Este mult mai simplu să prevenim decât să tratăm.


Modul în care ne întreținem dinții este foarte important pentru prevenirea apariției cariei dentare precum și a bolii parodontale. Echipa noastră de medici stomatologi profesioniști și de asistente vă pot oferi sprijin și informații privind igiena corectă a dinților.

 

Faptul că un pacient are tratamente dentare de orice fel (fațete, coroane, punți) nu îl ferește de apariția cariei dentare sau de apariția bolii parodontale. De aceea, chiar și după finalizarea tratamentelor, ne monitorizăm pacienții prin dispensarizare și igienizări periodice pentru menținerea rezultatelor obținute un timp cât mai îndelungat.

În cadrul ședințelor de dispensarizare, pacientul este verificat medical și radiologic în funcție de situație.


Pacienții cu restaurări protetice estetice pe dinți sau implanturi dentare, necesită reverificarea periodică a ocluziei (felul în care dinții se ating). Modificarea ocluziei este un fenomen normal, fiziologic, care necesită grija unui medic stomatolog specialist care să o urmarească și să intervină atunci când situația o cere. De ocluzie depinde în mod direct longevitatea dinților și a implanturilor.

Fluorizările periodice întăresc smalțul dinților și îl fac mult mai rezistent împotriva apariției cariei dentare.


Dacă a trecut mai mult de un an de la ultimul control stomatologic, vă recomandăm să nu-l mai amânați, pentru a vă menține sănătatea dinților și longevitatea lucrărilor protetice (dacă este cazul).

FĂ PRIMUL PAS CĂTRE UN ZÂMBET MAI SĂNĂTOS!
Toate drepturile rezervate ©2016 - 2021 | Dr. Bâldea Dental Clinic | Termeni și condiții de utilizare | Politică de confidențialitate - Powered by WEB22