Elena-Daria Tanasă

Elena-Daria Tanasă
Elena-Daria Tanasă

Elena Tanasă a terminat Facultatea de Comunicare și Relații Publice, din cadrul Universitații de Vest din Timișoara, cu un an petrecut la Universitatea Jonkoping, din Suedia, având și un master în Comunicare și Mediere în Conflictele Sociale din cadrul aceleiași universități.

După terminarea studiilor, a lucrat timp de 5 ani în cadrul departamentului de PR al uneia dintre cele mai mari corporații automotive din România, iar apoi a fost manager proiect la un ONG din Timișoara, în cadrul proiectului ”Voluntar de Profesie”, sponsorizat de Vodafone România.

Elena Tanasă a început să lucreze la clinica stomatologică Dr. Bâldea Dental Clinic în 2015 și tot atunci a devenit parte a echipei LearningbyDoing. De atunci, ea se ocupă atât de managementul clinicii dentare, cât și al cursurilor stomatologice disponibile în platforma educațională LearningbyDoing.

specializari: Manager
Doresti o programare?
Au aparut erori in trimiterea solicitarii tale. Te rugam sa verifici campurile de mai jos.
Solicitarea ta a aterizat in Inbox-ul nostru. Un reprezentant te va contacta in cel mai scurt timp. Multumim.
Toate drepturile rezervate ©2016 - 2023 | Dr. Bâldea Dental Clinic | Termeni și condiții de utilizare | Politică de confidențialitate - Powered by WEB22