Dr. Sebastian Fechete

Dr. Sebastian Fechete
Dr. Sebastian Fechete

Dr. Sebastian Fechete a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara în anul 2017. Din practica lui de zi cu zi fac parte restaurările directe și cele indirecte. Fiind foarte pasionat de profesia pe care a ales-o, a început să colaboreze cu echipa doctorului Bogdan Bâldea și cu platforma educațională Learning by Doing încă din anii de facultate și în prezent este unul dintre cei mai tineri lectori ai noștri. 

Importanța documentării fotografice mai ales în realizarea restaurărilor protetice elaborate l-au făcut să dezvolte un Curs de Documentare Fotografică în Stomatologie, curs special conceput pentru medicii stomatologi care doresc sa învețe să folosească fotografiile intra și extra-orale pentru a-și ușura munca clinică și a avea rezultate mai bune.


Motto: ,,Succesul depinde de pregătirile făcute dinainte şi, fără astfel de pregătiri, există cu siguranţă un eşec.” (Confucius)

specializari: Odontoterapie și protetică dentară
Doresti o programare?
Au aparut erori in trimiterea solicitarii tale. Te rugam sa verifici campurile de mai jos.
Solicitarea ta a aterizat in Inbox-ul nostru. Un reprezentant te va contacta in cel mai scurt timp. Multumim.
Toate drepturile rezervate ©2016 - 2023 | Dr. Bâldea Dental Clinic | Termeni și condiții de utilizare | Politică de confidențialitate - Powered by WEB22