Înlocuire proteză totală

Înlocuire proteză totală
Înlocuire proteză totală

Protetică și estetică dentară

Pentru pacienţii edentaţi (care nu mai au dinţi) există diverse soluţii de restaurare. Una dintre ele este soluţia clasică, de proteze mobile pe ambele maxilare. Doamna Angela avea o proteză foarte veche, care suferise şi câteva accidente şi nu o mai ajuta nici din punct de vedere estetic, nici funcţional.

Odată cu cerințele estetice ridicate ale zilelor noastre tehnologia dentară a fost nevoită să evolueze astfel încât astăzi putem să facem proteze care arată cât mai natural. S-au facut astfel două proteze cu gingie individualizată şi cu dinţi individualizaţi. Genul acesta de proteze imită foarte bine gingia şi dinţii naturali, făcând chiar purtătorul să uite că este vorba de dinţi falşi.


Vezi aici mai multe informatii despre protezele totale sau partiale. Proteze fixe pe implanturi sau proteze mobile de ultima generatie.

Pacienții noștri se bucură de cele mai calitative tratamente.
Vei avea alături de tine echipa de specialiști în Implantologie Dentară Avansată și Reabilitări Orale Complexe ai Clinicii Dentare Dr. Baldea.

Galerie imagini
FĂ PRIMUL PAS CĂTRE UN ZÂMBET MAI SĂNĂTOS!
Toate drepturile rezervate ©2016 - 2023 | Dr. Bâldea Dental Clinic | Termeni și condiții de utilizare | Politică de confidențialitate - Powered by WEB22